Logo website van SoftART DESIGN 2009
Nogmaals: Hartelijk welkom op de website van SoftART DESIGN!

Op deze website kunt u/jij diverse digitale tekeningen van Nederlandse orgels bekijken en eentje uit Parijs! Maar ook van auto's en een luxe slaapwagon, diverse schepen onderandere botters, die zijn ontworpen door SoftART DESIGN. Ook staan er nog potloodtekeningen op deze site, de meesten hiervan zijn getekend voor 1995.

Omdat ik al jaren een fan ben van het tekenprogramma Paint voor Windows, ben ik een aantal jaren geleden begonnen om een cursus tekenen met Paint online te zetten en is dus hier te vinden. Ik probeer op korte termijn deze cursus te voltooien, al kan dit nog wel even duren.

Ook op deze website diverse foto's van de Urker haven maar ook vuurwerkfoto's en filmpjes van het Vuurwerk tijdens de visserijdagen op Urk. En korte filmpjes van de lasershow tijdens de visserijdagen op Urk Verder foto's van de Showband Urk en van de Urkerdag 2003 & 2008. Ook 2 filmpjes zonder geluid van de dierentuin in Rotterdam en Emmen. Deze zijn te vinden op de Youtube pagina.

SoftART DESIGN heeft ook nog diverse website's ontworpen en onderhoud deze dan ook. O.a. De Website Alle Kerkorgels op Urk. En natuurlijk deze website.

Inmiddels houd ik me ook al een tijdje bezig met Hauptwerk, Myorgan en Grandorgue. Voor degenen die hier nog niet mee bekend zijn. Dit is op een echt authentiek pijporgel spelen in de eigen huiskamer met de akoestiek van de opgenomen kerk. Op een midi-speeltafel of Keyboard. En natuurlijk alles wat hier mee te maken heeft. Zoals: Midi, samplesets en aanverwante onderwerpen maar ook uitleg van de voornoemde programma's.

Sinds enige tijd teken ik met Autocad/stabicad, dus nu ook online de autocad tekeningen. Niet het orgineel, maar in PDF-formaat!

Nieuw op de website zijn bouwplaten van o.a. een pijporgeltje, een pullman slaapwagon en een Zuiderzee Botter en een rode bus, allen naar eigen ontwerp.

HELP BIJ DEZE WEBSITE:
Als u/jij op de linkerkant een link aanklikt wordt deze geopend in het rechter gedeelte van de website. De orgeltekeningen etc zullen in een nieuw scherm openen omdat deze websites eigenlijk op zichzelf staan.

Lubbert Schenk